Készülőben...

Itt pedig szépen listázva azok az írások, amik hamarosan (vagy nem annyira hamarosan) ki lesznek téve:

- Infinite. Welcome to Night Vale és Yuri!!! on ICE crossover. Victuuri, említésnyi Cecilos. Victuuriék egy amerikai versenyre mennek, de lerobban a kocsijuk, és még a GPS is megkergül. Stoppolással egy különös férfi veszi fel őket (lö Carlos), aki Night Vale-be utazik velük. Vicuuriék mennének tovább, de a város megtámadja őket. Lehetséges angst.

- Zuhanás a végtelenbe. Welcome to Night Vale (már egy éve hallgatom, de csak most szántam rá magam egy rendes ficre, jééj), Cecilos, angst. Night Vale egy időhurokban rekedt. A kiszabaduláshoz három dologra van szükség: egy csillagra, egy darab ürességre és egy szerető életére.

- Cím nélkül egyelőre. Félperces semmiség, angst vagy hurt-comfort Halsey Ghost-ja alapján, erősen songfic.  Fanficnek indult, aztán sikerült ráhúznom az életemre, szóval ez valami személyes cucc.

- I wish that... Crossover, crack, angst (flangst, ha pontosak akarunk lenni). Szóval crossover a Sherlock fandomból és a Hurts bandából. Sherlock és John hirtelen egy híres duó ünnepelt sztárjai lesznek. Eleinte élvezik a dolgot, aztán már kevésbé.

- Am I in love with you, or am I in love with the feeling?. Regény. Szintén fanfiction. Fandom: Tokyo Ghoul, gimis AU. Páros: Uta/Kaneki. Könnyed(nek induló?). Ez javában írás alatt, hat fejezet már elérhető. A hetedik majd jön, amint megíródik. Plusz ez úgy néz ki, hosszabb lesz, mint ahogy eredetileg terveztem

- hosszútávon tervezek továbbá egy regényt az 5 perc-hez. Ez nálam úgy egy-két-három éven belül kerül megvalósításra magamat ismerve.

- Lost you everyday. Kiegészítés vagy spin-off vagy valami hasonló. Novella a Hot Coffee & Chocolate Cakes-hez. Fluff (nem tudom, mi van velem, hogy ennyi a boldog ötletem). Szóval fluff, ami a kisregény után egy évvel játszódik. Umiék friss házasok és a nászútjukat töltik. Ám az utazáson idilli boldogság helyett Umi eltűnése és egyéb nyalánkságok várják a párt.

- Címe még nincs. Fantasy, novella, nem-fanfic mese. "A lány sárkányrepülőn érkezett meg az intézet tetejére. Egy másik galaxisból jött, és azt mondta, érdekli, milyenek itt a csillagok. Én pedig első látásra beleszerettem."


6 megjegyzés:

 1. Hm, a Tokyo Ghoulra kíváncsi leszek, még nem olvastam a párossal. ^^
  xxx, RiN

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már két és fél fejezet van belőle. Megírom a negyedikig, utána elküldöm a bétámnak és ki is lesz téve OwO
   Remélem szeretni fogod :3

   Törlés
 2. Juj, a No.6-osokat nagyon várom, hajrá! Amúgy ismerem az érzést, egyszer megmutattam a telefonomra írt (be nem fejezett) sztorikat egy osztálytársamnak és elszörnyedt xD Ha nem zavar, lehet hogy lopom az ötleted és én is eakok ki ilyen "készülőben" részt :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Várj türelmesen, és még lesz néhány belőle, mert most tervezem újranézni :3
   Szerencsére lesz egy pár napos tavaszi szünetem, ahol reményeim szerint beérem a listámat, és az emberiség nem szabadul tőlem soha többé (vagy legalább a következő szünetig).
   Engem is rendszerint őrültnek néznek, megkérdezik, hogy "milyen hangokat hallok a fejemben", de már hozzászoktam.
   Persze, hogy nem zavar, sőőőt kifejezetten örülök neki :D
   Nagyon hasznos lehet egy ilyen, főleg a hozzám hasonlóknak, akik rendszerint minden harmadik gondolatukat elfelejtik. Na meg ott vannak a kíváncsi olvasók is, nekik pedig igyekszünk kedveskedni valamivel.

   Törlés
  2. Ja, nem úgy, a hangokról egyenlőre nem tudnak 😂 Csak colornoteot használok, amin szín szerint szét tudom válogatni az irományaimat és megmutattam neki, hogy "ez a sok sárga mind HP fanfic, ezek Miraculous, ezek sajátok, ezek animések" és csak nézett a teli képernyőre 😂 hogy én hogy tudok ennyi mindent kitalálni xD

   Törlés
  3. Erről még sose hallottam, de nagyon ötletesnek hangzik, úgyhogy szerintem ideje beszereznem :3

   Törlés