Novellák

Minden, amit 2015 óta írtam. Újabbak fent, régiek lent. ***


A repülő lezuhan. Ez a novella életed utolsó perceiből származik. Minden gondolatod, félelmed megszemélyesül. Jó utat!
Novella, angst, de a legnyomasztóbb fajtából. 


***

***Saját karakteres, novella, romantikus, angst, nem-slash és fenemód nyugtalanító. Egy pár, akik képtelenek megbeszélni a problémáikat, kapcsolatukat bizonytalanság és fájdalom járja át, amiben talán az egyetlen pillanatnyi kiút a tánc, de vajon ennyi elég, hogy működésbe hozzon mindent ami elromlott, vagy soha nem működött?

***Yuuri on ICE, Viktor/Yuuri, ironikus hurt-comfort. Yuuri szíve megfagyott. Viktor kétségbeesetten próbálja helyrehozni, ám Yuuri akaratlanul mindig keresztbe tesz az ötleteinek.

***
***Marvel, Thor/Loki, karácsonyi fluff. Thor szeretne karácsonyt csinálni. A tökéletes ünnephez mindent összeszed - ám egy fontos részletet elfelejt. Hogyan legyen karácsonyod, ha nincs karácsonyfád?

***


No.6, Nezumi/Shion, domestic, vásárlós AU a jövőben egy újra-ismerkedés sebeket feltépő élményével és vaporwave-okozta káosszal.

***


No.6, Nezumi/Shion, háborús AU, angst, de a legdepresszívebb fajtából. Tudatfolyam a tenger átható bámulásával és egy kis megőrüléssel.

***


Marvel, Steve/Bucky, fluff, egyperces, a bűvös lakásromantika szó itt is érvényes, erősebb utalások előfordulnak. Steve és Bucky a kanapén ülnek és epret esznek. (Kérlek, próbáld meg komolyan venni...nem fog menni)

***
Egyperces, fluff, saját karakteres, kivételesen nem slash, de romantikus. Egy buszmegállói megismerkedés rövid története.

***Yuri!!! on ICE, Victuuri, kávézós AU, canon divergence, pre-slash, egy alternatív megismerkedés talán-angst története Smoke City dalcímbe burkolva.

***


Saját karakteres egyperces novella. Röviden: Visszaemlékezés, ahol az elképzelt, vágyott dolgok keverednek a valósággal.


***Yuri!!! on ICE, Victuuri, egyperces érzelmi hullámvasút. Viktor nem tud éjszaka aludni, a nappali ablaka előtt állva vágyódik Yuri szerelme után, amit jelen pillanatban megkaphatatlannak érez.

***


Yuri!!! on ICE, Viktor/Yuri, lakásromantika, táncnovella, wannabe-songfic. Hurt-comfort jóval több hurttel, mint comforttal. Victuuriék az X Ambassadors Unsteady-ére táncolnak a nappaliban, csendben várva, hogy saját bizonytalanságuk szétszaggassa szíveiket.

***


Sherlock, Johnlock, songfic, Dallal átkötött részletek Johnlockék mindennapjaiból Squalloscope Bloodbaths for birds című száma alapján. Domestic, lakásromantika, lelkiterror-mentes. Figyelmeztetés: egy-két utalás, illetve heves vágyódás előfordul, de semmi extra, bárki számára fogyasztható.

***


Fandom: Yuri on ICE, páros: Viktor/Yuri (Victuuri). Egyperces, domestic/fluff, ami Victuuriék reggelét mutatja be egy kellemetlen telefon ébresztőjének megszólalásától. 
*Zárójeles korhatárfigyelmeztetés helye*

***


Bűnösen mézeskalácsillatú történet. Karácsonyra készült.
Fandom: Doctor Strange, karácsonyi ajándékozás
Boldogságfaktor: fluffnál is fluffosabb fluff
Páros: Stephen Strange/Kaecilius
Korhatár: utalások...
Történet: Stephen és Kaecilius fekszenek Kaecilius kanapéján a nappaliban, és ajándékokat varázsolgatnak egymásnak. A történetben emellett szerepel egy fagyöngy és pár üveg bor.
Figyelmeztetés: Hamisítatlanul rózsaszín és gusztustalanul boldog.


***


Fandom: A fiú és a szörnyeteg. Cukorfalatjaim, azaz a két "áldozat": Ichirohiko/Kyuta. És ezúttal végre fluff. Tegyétek össze a kezeteket, hogy ne írjak velük még valamit, ami búskomorságába fullad. A zene meg klasszikusan "kerti" hangulatú.
(Sajnos nem nagyon találtam olyanokat, akik ismernék magát az animefilmet, vagy esetleg shippelnék ezt a két cukorborsót, tehát ha van valaki, az jelentkezzen visítva :D )
Töménytelen cukiság és említésnyi slash.

***Olivia Agnes Keyton egy furcsa város lakója, ahol az emberek titkolnak valamit. A lány egy szerencsétlen véletlen folytán megtudja ezt a titkot, és ezáltal egy különös szervezet tagja lesz, képessé válik utazni az időben. De csak egyszer az életében, öt percre. Majd meghal.
A történethez készült kritikát itt találjátok.

***Beleőrülés az elveszett szerelembe. Nezumi évszakos metaforákban vezeti le kapcsolatát Shionnal.
No.6, Nezumi/Shion, Nezumi!POV

***

No.6, Nezumi/Shion, Shion!POV. Szintén beleőrülés az elveszett szerelembe. Ezúttal Shion vezeti le kapcsolatát Nezumival, állatos metaforákban. Az Őszi Falevél testvérnovellája.

***Songfic az Imagine Dragons Demons című számára. Attack on Titan, Jean/Marco, Attack on Titan modern AU (némi utalással párhuzamos univerzumra). Búcsúzkodás a vasútállomáson.
Röpke kis fanfiction Eren/Rivaille párosában. Egy csók, aminek sosem szabadna megtörténnie. Érzések, amiket soha nem lenne szabad napvilágra hozni.
Femslash két bűvészhölgyről, akik a ködös és esős Anglia egy tetoválószalonjában találkoznak, és onnan kezdik meg életre szóló közös élményüket. Egy dél-amerikai egyetemista illuzionista lány látványos belépőjével, és egy  tetoválással kezdődött minden...
A történethez készült kritikát itt találhatjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése