2017. augusztus 28., hétfő

Második Szülinap

Mert na, ilyen is van egy évben. Mindig nehéz elkezdenem ezeket a személyes jellegű bejegyzéseket, de nem futhatok el előle, és egy évben egyszer még ki is bírom. Ez pedig különösen nehéz, ugyanis ma két éves a Coffee&Cakes, ami – legalábbis számomra – teljesen hihetetlen.
Jöjjön a szokásos és szép köszönetnyilvánítás minden feliratkozónak, kommentelőnek, cserekérőnek, erre tévedt felhőjárónak, kávézóvendégnek, fanfiction- és slashkedvelőnek: Ezerszer hálás köszönet, amiért itt vagytok, mert Ti töltitek meg élettel ezt a helyet, ami számomra az egyik legfontosabb! <3

Ezt nem ecsetelném tovább, mert már nem tudom szavakkal kifejezni azt, amit most érzek – két nehéz éven vagyok/vagyunk túl, és azt hiszem, ez innentől már csak érdekesebb lesz.


Ajándékot is hoztam ám nektek, egy kis meglepetést, amiért külön köszönet jár Amynek, akit a Blogger Közösség kapcsán ismertem meg, és nem tudom elégszer mondani, mennyi hasznos tanáccsal lát el. :D
Meg az egész csoportnak külön köszönet. Fantasztikusak vagytok mindannyian! <3


Az ajándék pedig az új design, amit már láthattok is fent. Elrendezésre lényegében maradt a régi, mert nem szerettem volna megbolygatni a megszokottakat, úgyhogy szokáshoz illően leírom, mi változott. Természetesen a háttér és a fejléc, ebből következően a színeket hozzá illesztettem. Illetve a bemutatkozószöveg (pár hete ez már megtörtént), a profilképem (amint elkészül az új), a gyors leírás, a továbbra is aktív linkcserék kinézete – ehhez szívesen várom chatben/kommentben/facebookos kommentben/lényegében bárhol a csatlakozókat, mindenkinek lesz képe innentől. Továbbá, lett egy új modul, az Oldalinfók, ahová rövid alapdolgokat meg copyright cuccokat írok ki. Meg még valami: Wattpadon is megtalálhattok, ahol két héten belül indítom a publikálást. Tartalmilag ez meg fog egyezni a Coffee&Cakes-sel.


Utószónak annyit tudnék mondani, mind az erre járóknak, mind magamnak, mind a többi bloggernek, hogy hajrá, mert igenis van értelme írni!

2 megjegyzés:

  1. Szia.

    Boldog blog szülinapot!
    És még a design is más lett. Csak ámulok és bámulok. :D

    Csak úgy tovább. <3

    VálaszTörlés