2017. június 26., hétfő

Daily Best Challenge 10

Ez itt a kihívás utolsó része, végleg kifogytam az ötletekből, és már rettentően várom, hogy bemutathassam azt a két új novellát és a (reményeim szerint hamarosan elkészülő) regényfejezetemet.


TIZEDIK (UTOLSÓ): KEDVENC KÁVÉM


Ez ebben a formában egy mondat lenne: nem iszom kávét. Na jó, néha, de nem sokat. Így is pörgök, mint akit felhúztak reggel öttől kábé este tizenegyig – képzelhetitek, mi történne, ha még kapnék egy adag koffeint (nem, azt nem akarjátok tudni:D). Ha mégis oda jutok, hogy kávézzunk, akkor a melange-ra szavazok, vagy arra a cseresznyés kávéra, amit egyszer ittam, nem tudom, mikor és hol, de nagyon finom volt.
Viszont a kávé illatáért bolondulok, és a szabadidőm felét kávézókban töltöm. Ott pedig megvan a téli és a nyári lehetőség.
Amint lehűlik kint az idő, megtalálom a teákat, és a célom mindig az, hogy a tél végére az összest kipróbáljam, ami a kávézókban és teaházakban fellelhető.
Nyaranta limonádéra szavazok, főleg a kókuszos-eredeigyümisre. Van nálunk egy kis steampunk kávézó, ahol adnak ilyet, és ez a limonádé liláskék, meg eleinte füstöl. :D
Ennyi. Kész. Vége a Daily Best Challenge-nek. Ha valaki szeretne csatlakozni hozzá, hajrá, essetek neki a blogjaitokon, és dobáljatok meg a linkekkel, hogy én is olvashassak a Ti kedvenc dolgaitokról. A téma bármi lehet, a lényeg, hogy tíz posztot hozzatok a tíz kedvencetekről.

Utóirat (vagy valami hasonló): Nagyjából egy hétig „pihenek”, utána hozok novellákat, regényfejezeteket, és egy új bemutatkozó szöveget is.

2 megjegyzés:

  1. Szia! :) Hol van megadva, hogy mikről kelll írni? Vagy ez így random, hogy amit kiválasztasz magadnak, abból leírod hogy mi a kedvenced?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:D
      Ez a kihívás így random megy, az egyetlen "szabály" annyi, hogy tíz bejegyzést kell írnod a kihíváson belül, amiknek a kedvenceidről kell szólnia. Az teljesen mindegy, hogy miről írsz ;)

      Törlés